Samtaler med præsten

Jeg er til rådighed for enhver, som har brug for en samtale. Og en samtale med mig er altid fortrolig.

Hvad kan man så tale med sin præst om? Man kan tale med mig om alt. Men lad mig da give et par eksempler.

1. I livskriser i forbindelse med dødsfald, sygdom, parforholdsproblemer o.lign. kan det være godt at tale med en, som står udenfor familien og vennekredsen, som kan lytte og som man kan have en helt fordomsfri samtale med.

2. I troskriser. Når man rammes af tvivl, eller føler sig skyldig enten overfor en af sine kære eller overfor Gud, så vil jeg altid tage det alvorligt.

Og der er uden tvivl mange andre situationer, hvor det kunne være relevant at få en snak med mig. Du kan altid sende mig en mail på knp@km.dk eller ringe til mig på 86681598, og så kan vi evt. finde et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen. Og det koster naturligvis ikke noget!